Lo Maset de Carmeta

Lo Maset de Carmeta
Casa rural "Lo Maset de Carmeta"

dimecres, 18 de maig del 2011

Un jardí cada cop més verd

L'Aspecte del jardí va millorant dia a dia. La gespa que havíem sembrat fa uns mesos ja surt amb força, tot i que no ho fa de forma uniforme. Hi ha algun rogle on li costa una mica i va enraderida.
Tot i així, l'aspecte del jardí ha canviat completament. Del color marró de la terra i els tarrossos, ha passat al verd lluent i bonic de la gespa i altres herbes autòctones semblants que l'acompanyen.
També les enredaderes del mur van fent el seu camí i aviat començaran a enfilar-se per les parets tapant el gris del formigó.
L'ajuda de les pluges, l'adob i de les laborioses hores de reg i dedicació van donant el seu fruit en forma d'un jardí cada cop més bonic, acollidor i confortable.
Tot això acompanyat del cant dels ocells del camp, que ara a la primavera estan més contents que mai, li dóna a la casa rural un ambient molt alegre i sobretot, relaxant.
Cada dia estem més contents, perquè veiem que els nostres clients es trobaran amb un entorn ideal per gaudir al màxim de les seves vacances i dies lliures.





~ o ~
~ o ~

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada